Recreatief gebouw in feeërieke omgeving.

Speciaal complex

Damvalleistraat 31/A, 9070 Destelbergen
Ref: spir366
Bouwjaar: 1980

Omschrijving

Biedprijs Covast 392 000 euro. Eerste biedingsfase loopt tot 30/04/2017.
Indeling van het gebouw:

Gelijkvloers: inkom met traphal, opgesplitst sanitair, 4 kleedkamers, ruimte voor scheidsrechter en EHBO, sporthal met aanliggende bergruimte, koele berging.

Verdieping: overloop, bureelruimte, opgesplitst sanitair, cafetaria, technische ruimtes.

De ramen van de cafetaria zijn uitgerust met elektrisch te bedienen zonneschermen.

Het gebouw wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming op aardgas. Hierbij worden de afgesloten ruimtes opgewarmd met radiatoren en de sporthal met een warme luchtblazer. Twee gaswandketels zorgen voor het warme water in het gebouw.

Iedere kleedkamer is uitgerust met een douchecel met elk twee sproeiers. Het opgesplitste sanitaire gedeelte is zowel op het gelijkvloers als op de verdieping identiek opgemaakt. Het deel voor de dames bestaat uit 3 toiletten en 2 lavabo's. Het deel voor de heren is voorzien van 3 urinoirs, 1 toilet en 1 lavabo. De cafetaria op de verdieping is voorzien van een bedientoog. Achter deze toog is een trap aanwezig die de verbinding maakt met een onderliggende koele berging. Het bureel bij de overloop is voorzien van meerdere ingemaakte kasten.

De sporthal heeft een bruikbare hoogte van ong 7 meter en ze is voorzien van lichtstraten en van de nodige verlichtingen. Aan de kant van de straat is er een grote sectionale poort aanwezig. In een aangebouwd gebouw bevindt zich de berging voor de diverse toestellen en ook is er hier een scheidsrechterlokaal met EHBO ruimte aanwezig.

Volgens het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Afbakening Grootstedelijk Gebied Gent (deelplan 22: Deelproject Gentbrugse Meersen Damvallei (6B)) is het goed gelegen in een gebied voor dagrecreatie - recreatieve bebouwing toegelaten. Ideaal voor binnenpiste manege, sportclub, fitnessketen, gevechtssporten, dansschool, muziekschool, kortom oneindig veel mogelijkheden.

Zie plan en inlichtingenblad gemeente in bijlage.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Recreatiegebied
Andere
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Ja
Verwarming Aardgas
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij akte na betaling
Bouwjaar 1980
Handelsoppervlakte 871 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt