image slider
              verhuur

verhuur

rentmeerster - beheer

rentmeerster - beheer

schatting

schattingNieuws

Verkoop je huis succesvol

Iedere woning is uniek. Daarom is iedere verkoop anders. Net zoals iedere verkoper, die zijn eigen manier verkiest om zijn woning te verkopen. Wij willen met immo Bollaert u ontzorgen. Een professionele en familiale service met kennis van uw dossier. Door onze gebeten passie gaan wij er ten volle voor. Dit om alles te bereiken.

Gebruik van stookolieketels aan banden gelegd

Vanaf 1 januari 2022 zal het verboden worden een stookolieketel te plaatsen of te vervangen. Dit zowel in residentiële als in niet-residentiële gebouwen, die een omgevingsvergunning aanvragen voor nieuwbouw of voor een ingrijpende energetische verbouwing. Ook in bestaande gebouwen zal het vanaf die datum niet meer mogelijk zijn om een stookolieketel door een andere stookolieketel te vervangen, tenzij er geen aardgasnet in de straat aanwezig is. Met het vervangen van een stookolieketel wordt alleen het vervangen van de volledige installatie bedoeld en niet de vervanging van bepaalde onderdelen zoals bvb. de brander.
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
BIV 501060 (Erkend in België) - Marleen De Mulder
BIV 508171 (Erkend in België) - Sarah Bollaert
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)
Erkend CIB lid. CIB nr: 5935
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be